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    ISBN: 9782915215991
    Language: French
    Pages: 123 S.
    Additional Material: Ill., graph. Darst., Tab.
    Series Statement: Editions Atout France 20
    Series Statement: Analyse marketing
    DDC: 306.4
    Keywords: Lebensmittel ; Ernährung ; Zubereitung ; Kochen ; Agrarprodukt ; Traditionale Kultur ; Lebensstil ; Kulturgüterschutz ; Frankreich Nahrungsmittel ; Ernährung ; Nahrungsmittelzubereitung ; Agrarprodukte ; Traditionelle Kultur ; Lebensweise/Lebensstil ; Schutz von Kulturgütern ; UNESCO World Heritage Committee ; France Food products ; Nutrition ; Food preparation ; Agricultural products ; Traditional culture ; Life style/way of life ; Cultural property protection ; Kulturkontakt Kultureinfluss ; Kulturpolitik ; Kulturelle Identität ; Ernährungserziehung ; Nahrungsmittelzubereitung ; Gesundheitserziehung ; Alkoholische Getränke ; Wein ; Milchprodukte ; Hotel- und Gaststättengewerbe ; Alsace ; Tourismus ; Tourismuspolitik ; Cultural contact Cultural influences ; Cultural policy ; Cultural identity ; Nutrition education ; Food preparation ; Health education ; Alcoholic beverages ; Wine ; Dairy products ; Hotel and catering industry ; Tourism ; tourism policy ; Frankreich
    Library Location Call Number Volume/Issue/Year Availability
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