ISBN:
9782807602359
Language:
English
Pages:
Online-Ressource, 342 Seiten
,
45 Illustrationen
Series Statement:
L’Europe alimentaire/European Food Issues/Europa alimentaria/L’Europa alimentare 888
Series Statement:
L’Europe alimentaire/European Food Issues/Europa alimentaria/L’Europa alimentare
Parallel Title:
Erscheint auch als
Parallel Title:
Erscheint auch als
Parallel Title:
Erscheint auch als Anthropology of family food practices
DDC:
394.12
Keywords:
Familie
;
Ernährungsgewohnheit
;
Sozialer Wandel
;
Internationaler Vergleich
;
Ess- und Trinksitte
;
(Produktform)Electronic book text
;
(Zielgruppe)Fachpublikum/ Wissenschaft
;
(BISAC Subject Heading)HIS000000: HISTORY / General
;
(BISAC Subject Heading)SOC026010: SOCIAL SCIENCE / Sociology / Marriage & Family
;
(BIC subject category)HBTB: Social & cultural history
;
(BIC subject category)JFFT: Consumerism
;
(BIC subject category)JFH: Popular beliefs & controversial knowledge
;
(BIC subject category)JHBK: Sociology: family & relationships
;
(BIC subject category)JHMC: Social & cultural anthropology, ethnography
;
Adjustments
;
Anthropology
;
Constraints
;
Diasio
;
Family
;
Food
;
Innovations
;
Julien
;
Marie
;
Nicoletta
;
Pierre
;
Practices
;
(BISAC Subject Heading)SOC002000
;
(VLB-WN)9720
;
(BISAC Subject Heading)ART043000: ART / Business Aspects
;
(BISAC Subject Heading)BIO000000: BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / General
;
Aufsatzsammlung
;
Familie
;
Ernährungsgewohnheit
;
Sozialer Wandel
;
Internationaler Vergleich
URN:
urn:nbn:de:101:1-2019031008094882955361
URL:
https://doi.org/10.3726/b14993
URL:
https://nbn-resolving.org/urn:nbn:de:101:1-2019031008094882955361
URL:
https://d-nb.info/118021210X/34
URL:
https://www.peterlang.com/view/product/80232?format=EPDF