SolrQueryCompletionProxy
QueryCompletionProxy
 
     
Zurück zur Trefferliste

Research Methods for Anthropological Studies of Food and Nutrition; Volumes I-III

B3Kat (1/1)


Research Methods for Anthropological Studies of Food and Nutrition

Volumes I-III
Sonstige: Albala, Ken
Sonstige: Arias-Steele, Sara
Sonstige: Black, Rachel E.
Sonstige: Borre, Kristen
Sonstige: Brenton, Barrett P.
Sonstige: Brett, John
Sonstige: Brett, John
Sonstige: Cavanaugh, Jillian R.
Sonstige: Chaiken, Miriam S.
Sonstige: Chrzan, Janet
Sonstige: Chrzan, Janet
Sonstige: Counihan, Carole
Sonstige: Devine, Sharon
Sonstige: Dufour, Darna L.
Sonstige: Esterik, Penny Van
Sonstige: Goodman, Alan H.
Sonstige: Gross, Joan
Sonstige: Hadley, Craig
Sonstige: Himmelgreen, David A.
Sonstige: Jenike, Mark
Sonstige: Johnson, Caley A.
Sonstige: Lieberman, Leslie Sue
Sonstige: Livengood, Sarah V.
Sonstige: Long, Lucy M.
Sonstige: Marten, Meredith
978-1-78533-364-4

 Computerdatei
SFX (Services, Fernleihe und weitere eXtras)

Bestand im BVB:
Volltext-Links:
  • Volltext Zugang für Benutzer von: Hochschulbibliothek Amberg
  • Volltext Zugang für Benutzer von: Hochschulbibliothek Coburg
  • Volltext Zugang für Benutzer von: Hochschulbibliothek Kempten
  • Volltext Zugang für Benutzer von: Hochschulbibliothek Landshut
  • Volltext Zugang für Benutzer von: Technische Hochschule Aschaffenburg, Hochschulbibliothek
  • Volltext Zugang für Benutzer von: Technische Hochschule Augsburg, Hochschulbibliothek
  • Volltext Zugang für Benutzer von: Universitätsbibliothek Bamberg
  • Volltext Zugang für Benutzer von: Universitätsbibliothek Passau
  • Volltext

Fach:
  • Ethnologie


Letzte Änderung: 22.11.2022
Titel:Research Methods for Anthropological Studies of Food and Nutrition
Untertitel:Volumes I-III
URL:https://doi.org/10.1515/9781785333644?locatt=mode:legacy
URL Erlt Interna:Verlag
URL Erlt Info:URL des Erstveröffentlichers
Erläuterung :Volltext
Von:ed. by Janet Chrzan, John Brett
ISBN:978-1-78533-364-4
Erscheinungsort:New York ; Oxford
Verlag:Berghahn Books
Erscheinungsjahr:[2017]
Erscheinungsjahr:© 2017
DOI:10.1515/9781785333644
Umfang:1 Online-Ressource (770 Seiten)
Fußnote :Description based on online resource; title from PDF title page (publisher's Web site, viewed 07. Nov 2022)
Abstract:The dramatic increase in all things food in popular and academic fields during the last two decades has generated a diverse and dynamic set of approaches for understanding the complex relationships and interactions that determine how people eat and how diet affects culture.  These volumes offer a comprehensive reference for students and established scholars interested in food and nutrition research in Nutritional and Biological Anthropology, Archaeology, Socio-Cultural and Linguistic Anthropology, Food Studies and Applied Public Health
Sprache:eng
Fußnote :In English
Weitere Schlagwörter :Food habits; Methodology; Research; Nutrition; Research; Methodology; Nutritional anthropology; Research; Methodology

MARC-Felder:
LEADER00000nmm a2200000zc 4500
001BV048571741
003DE-604
007cr|uuu---uuuuu
008221122s2017       |||| o||u| ||||||eng d
020 |a 9781785333644 |9 978-1-78533-364-4 
0247 |a 10.1515/9781785333644 |2 doi 
035 |a (ZDB-23-DGG)9781785333644 
035 |a (OCoLC)1424561598 
035 |a (DE-599)BVBBV048571741 
040 |a DE-604 |b ger |e rda 
0410 |a eng 
049 |a DE-1043 |a DE-1046 |a DE-858 |a DE-Aug4 |a DE-859 |a DE-860 |a DE-473 |a DE-739 
0820 |a 394.120721 |2 23 
24510|a Research Methods for Anthropological Studies of Food and Nutrition |b Volumes I-III |c ed. by Janet Chrzan, John Brett 
264 1|a New York ; Oxford |b Berghahn Books |c [2017] 
264 4|c © 2017 
300 |a 1 Online-Ressource (770 Seiten) 
336 |b txt |2 rdacontent 
337 |b c |2 rdamedia 
338 |b cr |2 rdacarrier 
500 |a Description based on online resource; title from PDF title page (publisher's Web site, viewed 07. Nov 2022) 
520 |a The dramatic increase in all things food in popular and academic fields during the last two decades has generated a diverse and dynamic set of approaches for understanding the complex relationships and interactions that determine how people eat and how diet affects culture.  These volumes offer a comprehensive reference for students and established scholars interested in food and nutrition research in Nutritional and Biological Anthropology, Archaeology, Socio-Cultural and Linguistic Anthropology, Food Studies and Applied Public Health 
546 |a In English 
650 7|a SOCIAL SCIENCE / Anthropology / General |2 bisacsh 
650 4|a Food habits |x Methodology |x Research 
650 4|a Nutrition |x Research |x Methodology 
650 4|a Nutritional anthropology |x Research |x Methodology 
7001 |a Albala, Ken |e Sonstige |4 oth 
7001 |a Arias-Steele, Sara |e Sonstige |4 oth 
7001 |a Black, Rachel E. |e Sonstige |4 oth 
7001 |a Borre, Kristen |e Sonstige |4 oth 
7001 |a Brenton, Barrett P. |e Sonstige |4 oth 
7001 |a Brett, John |e Sonstige |4 oth 
7001 |a Brett, John |e Sonstige |4 oth 
7001 |a Cavanaugh, Jillian R. |e Sonstige |4 oth 
7001 |a Chaiken, Miriam S. |e Sonstige |4 oth 
7001 |a Chrzan, Janet |e Sonstige |4 oth 
7001 |a Chrzan, Janet |e Sonstige |4 oth 
7001 |a Counihan, Carole |e Sonstige |4 oth 
7001 |a Devine, Sharon |e Sonstige |4 oth 
7001 |a Dufour, Darna L. |e Sonstige |4 oth 
7001 |a Esterik, Penny Van |e Sonstige |4 oth 
7001 |a Goodman, Alan H. |e Sonstige |4 oth 
7001 |a Gross, Joan |e Sonstige |4 oth 
7001 |a Hadley, Craig |e Sonstige |4 oth 
7001 |a Himmelgreen, David A. |e Sonstige |4 oth 
7001 |a Jenike, Mark |e Sonstige |4 oth 
7001 |a Johnson, Caley A. |e Sonstige |4 oth 
7001 |a Lieberman, Leslie Sue |e Sonstige |4 oth 
7001 |a Livengood, Sarah V. |e Sonstige |4 oth 
7001 |a Long, Lucy M. |e Sonstige |4 oth 
7001 |a Marten, Meredith |e Sonstige |4 oth 
85640|u https://doi.org/10.1515/9781785333644?locatt=mode:legacy |x Verlag |z URL des Erstveröffentlichers |3 Volltext 
912 |a ZDB-23-DGG 
966e |u https://doi.org/10.1515/9781785333644?locatt=mode:legacy |l DE-1046 |p ZDB-23-DGG |q FAW_PDA_DGG |x Verlag |3 Volltext 
966e |u https://doi.org/10.1515/9781785333644?locatt=mode:legacy |l DE-1043 |p ZDB-23-DGG |q FAB_PDA_DGG |x Verlag |3 Volltext 
966e |u https://doi.org/10.1515/9781785333644?locatt=mode:legacy |l DE-858 |p ZDB-23-DGG |q FCO_PDA_DGG |x Verlag |3 Volltext 
966e |u https://doi.org/10.1515/9781785333644?locatt=mode:legacy |l DE-Aug4 |p ZDB-23-DGG |q FHA_PDA_DGG |x Verlag |3 Volltext 
966e |u https://doi.org/10.1515/9781785333644?locatt=mode:legacy |l DE-859 |p ZDB-23-DGG |q FKE_PDA_DGG |x Verlag |3 Volltext 
966e |u https://doi.org/10.1515/9781785333644?locatt=mode:legacy |l DE-860 |p ZDB-23-DGG |q FLA_PDA_DGG |x Verlag |3 Volltext 
966e |u https://doi.org/10.1515/9781785333644?locatt=mode:legacy |l DE-739 |p ZDB-23-DGG |q UPA_PDA_DGG |x Verlag |3 Volltext 
966e |u https://doi.org/10.1515/9781785333644?locatt=mode:legacy |l DE-473 |p ZDB-23-DGG |q UBG_PDA_DGG |x Verlag |3 Volltext 
999 |a oai:aleph.bib-bvb.de:BVB01-033947770