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Food history; a feast of the senses in Europe, 1750 to the present

B3Kat (1/1)


Food history

a feast of the senses in Europe, 1750 to the present
Herausgeber: Vabre, Sylvie <1963-> GND link to dataset open/close  GND search link open/close  (DE-588)1072098709
Herausgeber: Bruegel, Martin <1960-> GND link to dataset open/close  GND search link open/close  (DE-588)143052187
Herausgeber: Atkins, Peter J. <1949-> GND link to dataset open/close  GND search link open/close  (DE-588)136880541
Verfasser: International Congress UMR 5136 Framespa/ICREFH, ICREFH (International Commission for Research into European Food History) 30th Anniversary <2019, Albi> GND link to dataset open/close  GND search link open/close  (DE-588)1242434941
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Schlagwörter: Europa GND link to dataset open/close  GND search link open/close  ; Ess- und Trinksitte GND link to dataset open/close  GND search link open/close  ; Geschichte 1750-2019

 Buch
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Bestand im BVB:
Bestand im KOBV:
Externe Links:
  • Inhaltsverzeichnis

Fach:
  • Ethnologie
  • Geschichte


Letzte Änderung: 07.02.2023
Titel:Food history
Untertitel:a feast of the senses in Europe, 1750 to the present
URL:http://bvbr.bib-bvb.de:8991/F?func=service&doc_library=BVB01&local_base=BVB01&doc_number=03274001...
Erläuterung :Inhaltsverzeichnis
Von:edited by Sylvie Vabre, Martin Bruegel and Peter J. Atkins
ISBN:978-0-367-51558-4
ISBN:0-367-51558-X
ISBN:978-1-032-00638-3
Erscheinungsort:London ; New York
Verlag:Routledge, Taylor&Francis Group
Erscheinungsjahr:2021
Umfang:xv, 214 Seiten
Details:Illustrationen, Karte, Diagramm
Serie/Reihe:Routledge studies in modern history
Abstract:"This book elevates the senses to a central role in the study of food history because the traditional focus upon food types, quantities, and nutritional values is incomplete without some recognition of smell, touch, sight, hearing, and taste. Every day and at every meal the senses of smell, touch, sight, hearing, and taste are engaged in the acts of preparation and consumption. And yet these bodily acts are ephemeral; their imprint upon the source material of history is vestigial. Putting all of the senses on the agenda of food history for the first time, this book is for scholars of food history, food studies and food culture, as well as social and cultural historians."
Sprache:eng
LoC-Notation:TX360.E8
RVK-Notation:NK 4940
Fid-Notation:HIST
Andere Ausgabe:Erscheint auch als
_Bemerkung:Online-Ausgabe, (Ebook Central)
_ISBN:978-1-00-039096-4
_ID der anderen Ausgabe:(DE-604)BV048228813
Andere Ausgabe:Erscheint auch als
_Bemerkung:Online-Ausgabe, (Taylor&Francis)
_ISBN:978-1-003-05441-2
_ID der anderen Ausgabe:(DE-604)BV047436973
Andere Ausgabe:Erscheint auch als
_Bemerkung:Online-Ausgabe
_ISBN:9780367515584
Angaben zum Inhalt/Datenträger :Konferenzschrift
...:September 2019
...:Albi
Thema (Schlagwort):Europa; Ess- und Trinksitte; Geschichte 1750-2019

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