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Food and the internet; proceedings of the 20th International Ethnological Food Research Conference, Department of Folklore and Ethnology, Institute of Ethnology and Cultural Anthropology, University of Łódź, Poland, 3. - 6. September 2014

B3Kat (1/1)


Food and the internet

proceedings of the 20th International Ethnological Food Research Conference, Department of Folklore and Ethnology, Institute of Ethnology and Cultural Anthropology, University of Łódź, Poland, 3. - 6. September 2014
Herausgeber: Krawczyk-Wasilewska, Violetta <1945-> GND link to dataset open/close  GND search link open/close  (DE-588)134114957
Körperschaft: International Ethnological Food Research Conference <20., 2014, Lodz> GND link to dataset open/close  GND search link open/close  (DE-588)1072308118
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Schlagwörter: Kochen GND link to dataset open/close  GND search link open/close  ; Ernährungsgewohnheit GND link to dataset open/close  GND search link open/close  ; Internet GND link to dataset open/close  GND search link open/close  ; Ethnologie GND link to dataset open/close  GND search link open/close 

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  • Inhaltsverzeichnis
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Fach:
  • Ethnologie
  • Soziologie
  • Land-/Forst-/Fischerei-/Hauswirtschaft / Gartenbau


Letzte Änderung: 24.05.2016
Titel:Food and the internet
Untertitel:proceedings of the 20th International Ethnological Food Research Conference, Department of Folklore and Ethnology, Institute of Ethnology and Cultural Anthropology, University of Łódź, Poland, 3. - 6. September 2014
URL:http://www.peterlang.com/exportdatas/exportfiles/onix/toc/9783631653142_toc.pdf
Erläuterung :Inhaltsverzeichnis
URL:http://deposit.d-nb.de/cgi-bin/dokserv?id=5213786&prov=M&dok_var=1&dok_ext=htm
Erläuterung :Inhaltstext
URL:http://bvbr.bib-bvb.de:8991/F?func=service&doc_library=BVB01&local_base=BVB01&doc_number=02814056...
Erläuterung :Inhaltsverzeichnis
Von:Violetta Krawczyk-Wasilewska ... (eds.)
ISBN:978-3-631-65314-2
Preis/Einband:pbk.
ISBN:3-631-65314-X
ISBN:978-3-653-04474-4
Preis/Einband:online
Erscheinungsort:Frankfurt am Main [u.a.]
Verlag:Lang
Erscheinungsjahr:2015
Umfang:VII, 275 S.
Details:Ill., graph. Darst.
Sprache:eng
RVK-Notation:LB 19305
RVK-Notation:LC 13000
RVK-Notation:LC 17000
DNB-Notation:640
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Andere Ausgabe:Erscheint auch als
_Bemerkung:Online-Ausgabe
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Angaben zum Inhalt/Datenträger :Konferenzschrift
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Thema (Schlagwort):Kochen; Ernährungsgewohnheit; Internet; Ethnologie

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