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Online Ressourcen (ohne Zeitschr.)
Titel: 
VerfasserIn: 
Sprache/n: 
Englisch
Veröffentlichungsangabe: 
Dordrecht : Springer, 2006
Umfang: 
Online-Ressource : v.: digital
Schriftenreihe: 
Anmerkung: 
Description based upon print version of record
ISBN: 
978-1-4020-4554-7
Weitere Ausgaben: 978-1-4020-4553-0 (Druckausgabe)
Identifier: 
Mehr zum Titel: 
Eating, Society and Ethics; Food to Science: On the Intellectualization of Food; The Storylessness of Food; Tracing the Production History; Food Ethics as the Ethics of the Trace; Traceability and Food Ethics
Schlagwörter: 
Sachgebiete: 
Mehr zum Thema: 
Klassifikation der Library of Congress: HD9000.5
Dewey Dezimal-Klassifikation: 178;
Inhalt: 
The field of ethics must be extended to cover responsibility for the production and choice of foodstuffs. This book shows how the focus of ethics can be expanded from its concern for the good life with and for others to cover the good life in fair food production practices
 
Sekundärausgabe: 
Online-Ausg.
Gesamttitel: 
Anmerkung: 
Electronic reproduction; Available via World Wide Web
Mehr zum Titel: 
 
Anmerkung: 
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Volltext: 
 
 
 
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