bszlogo
Deutsch Englisch Französisch Spanisch
SWB
sortiert nach
nur Zeitschriften/Serien/Datenbanken nur Online-Ressourcen OpenAccess
  Unscharfe Suche
Suchgeschichte Kurzliste Vollanzeige Besitznachweis(e)

Recherche beenden

  

Ergebnisanalyse

  

Speichern/
Druckansicht

  

Druckvorschau

  
1 von 1
      
1 von 1
      
* Ihre Aktion:   suchen [und] (PICA Prod.-Nr. [PPN]) 1769346902
 Felder   ISBD   MARC21 (FL_924)   Citavi, Referencemanager (RIS)   Endnote Tagged Format   BibTex-Format   RDF-Format 
Bücher, Karten, Noten
 
K10plusPPN: 
1769346902     Zitierlink
Titel: 
Beteiligt: 
Waksman, Sylvie Yona, 1967- [Herausgeberin/-geber] info info
Konferenz: 
Erschienen: 
Lyon : MOM éditions, [2020]
Umfang: 
505 Seiten : Illustrationen, Karten ; 30 cm
Sprache(n): 
Französisch, Englisch
Schriftenreihe: 
Anmerkung: 
Beiträge französisch und englisch
ISBN: 
978-2-35668-070-9 ; 2-35668-070-5
Sonstige Nummern: 
OCoLC: 1267455569     see Worldcat


Art und Inhalt: 
Konferenzschrift, 19.05.2016-21.05.2016, Lyon
Sachgebiete: 
Schlagwortfolge: 
Sonstige Schlagwörter: 
Inhaltliche
Zusammenfassung: 
"This volume brings together archaeologists, archaeological scientists and historians contributing different specialisms to an emerging field of research: food and foodways in the medieval Eastern Mediterranean. It presents the output of the POMEDOR project "People, pottery and food in the medieval Eastern Mediterranean" funded by the French National Research Agency. POMEDOR focused on changes in transitional periods, such as the Crusades and the Turkish conquests, as viewed through archaeological and archaeometric studies of pottery. The volume offers a wider scope, with research based on archaeobotany, archaeozoology, biological anthropology, and the study of archaeological structures, texts and iconography. Last but not least, it reveals the recipes conceived for a "Byzantine" dinner, held at the Paul Bocuse Institute during the final conference of the POMEDOR project."

1 von 1
      
1 von 1