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K10plusPPN: 
1830928627     Zitierlink
Titel: 
Eating the Enlightenment : food and the sciences in Paris / E.C. Spary
Autorin/Autor: 
Erschienen: 
Chicago ; London : The University of Chicago Press [2012], 2012
Umfang: 
1 Online-Ressource (pages . cm)
Sprache(n): 
Englisch
Anmerkung: 
Includes bibliographical references and index
Bibliogr. Zusammenhang: 
Erscheint auch als: Spary, E.C. (Emma C.) : Eating the Enlightenment. - Chicago ; London : The University of Chicago Press, 2012 (Druck-Ausgabe)
ISBN: 
0-226-76888-0 (electronic bk.); 978-0-226-76888-5 (electronic bk.)
0-226-76888-0 (ISBN der Printausgabe); 978-0-226-76886-1 (ISBN der Printausgabe); 0-226-76886-4 (ISBN der Printausgabe); 978-0-226-76886-1 (ISBN der Printausgabe)


Link zum Volltext: 


Sachgebiete: 
bisacsh: CKB 034000 ; bisacsh: CKB 041000
Sonstige Schlagwörter: 
Inhaltliche
Zusammenfassung: 
Intestinal struggles -- From curiosi to consumers -- The place of coffee -- Distilling learning -- The philosophical palate -- Rules of regimen.

This title offers a different perspective on the history of food, looking at writings about cuisine, diet, and food chemistry as a key to larger debates over the state of the nation in Old Regime France
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