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K10plusPPN: 
1003218296     Zitierlink
Titel: 
Feast and famine : food and nutrition in Ireland, 1500-1920 / L.A. Clarkson and E. Margaret Crawford
Autorin/Autor: 
Beteiligt: 
Erschienen: 
Oxford : Oxford University Press, 2001
Umfang: 
1 Online-Ressource (vi, 325p) : ill
Sprache(n): 
Englisch
Anmerkung: 
Includes bibliographical references and index
Bibliogr. Zusammenhang: 
Print version
ISBN: 
978-0-19-170837-4 ( : ebook (No price))
978-0-19-822751-9 (ISBN der Printausgabe)
Sonstige Nummern: 
OCoLC: 604719148     see Worldcat


Link zum Volltext: 
Elektronische Ressource: R; OUP (OPAC-Hinweis:Oxford scholarship online)
Digital Object Identifier (DOI): 10.1093/acprof:oso/9780198227519.001.0001


RVK-Notation: 
Sachgebiete: 
Sonstige Schlagwörter: 
Inhaltliche
Zusammenfassung: 
This text traces the history of food and famine in Ireland. The authors explore the economic and social forces which have lain behind changes in diet, as well as the more personal motives of taste, preference, and nutrition


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