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Die Kokospalme als Nahrungs- und Rohstoffquelle

Formal Metadata

Title
Die Kokospalme als Nahrungs- und Rohstoffquelle
Alternative Title
The Coconut Tree as a Source of Food and Raw Material
Author
Identifiers
IWF SignatureC 609
Publisher
Release Date1951
LanguageSilent film
Producer
Production Year1944

Technical Metadata

IWF Technical DataFilm, 16 mm, 105 m ; SW, 9 1/2 min

Content Metadata

Subject Area
Genre
Abstract
German
German
Die südindischen Küstenbewohner von Travancore verarbeiten die Kokosnuß (Cocos nucifera) vielseitig: Ernte der Kokosnuß, Öffnen der Nüsse und Trocknen der Hälften, Verarbeitung des Fruchtfleisches zu Kopra und Kokosöl, Gewinnung und Verarbeitung von Kokosfasern, Verwendung der Blätter und des Stammes als Baumaterial, Gewinnung von Palmwein und Palmessig, Verwendungsmöglichkeiten des Palmöls.
English
English
People from the South Indian coast of Travancore use the coconut (Cocos nucifera) in various ways: coconut harvest, opening of nuts and drying of the halves, making copra and coconut oil from the flesh, winning and processing of coir, use of the leafs and the trunk as building material, winning of palm wine and palm vinegar, palm oil utilization.
Keywords
German
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IWF Classification
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